STEM OP ONS !! – Stichting Bo Minnée doet mee in Rabobank actie “Hart voor Salland”

Verenigingen en stichtingen zijn voor een groot deel aangewezen op donaties en sponsoren, zo ook Stichting Bo Minnée.

Daarom ondersteunt Rabobank Salland graag lokale verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Zoals ze zelf zeggen: “Dat past ook bij onze coöperatieve identiteit”. Via de jaarlijkse campagne Hart voor Salland geeft Rabobank Salland een deel van de winst terug aan de lokale gemeenschap. Aan de campagne doen dit jaar 435 verenigingen en stichtingen mee, waaronder dus Stichting Bo Minnée.

Via deze link is de site van de Rabobank te bereiken waar de stemmen kunnen worden uitgebracht vanaf 9 maart tot en met 19 maart!

By |2018-03-04T21:01:02+00:0004 maart 2018|