We zijn alweer druk met de voorbereidingen met de 5e editie van het Stichting Bo Minnée Charity Diner 2019, en doen er natuurlijk weer alles aan om er weer een mooie speciale avond van te maken!
Het Stichting Bo Minnée Charity Diner zal plaatsvinden op 2 april 2019.
En wederom kunnen we het diner organiseren in de Lebuïnus kerk, een echte toplocatie!
We hopen natuurlijk dat we in 2019 weer zo’n succesvol diner hebben, waarbij we streven om het diner van 2018 natuurlijk te overtreffen.
Dus we hopen dat je Stichting Bo Minnée weer wilt steunen en deelneemt. En het diner ook bij familie, vrienden en/of collega’s onder de aandacht wilt brengen zodat we weer een mooie opkomst en ook opbrengst voor de stichting kunnen realiseren.

Fijne en gezellige December-maand en we zien je reservering weer graag tegemoet!

Aanmelden kan hier