Run for Bo
Op 9 april hebben maar liefst 41 lopers voor onze Stichting meegedaan aan de IJsselloop! Alle lopers lieten zich sponsoren en gingen fanatiek in training. Samen hebben we 320 km gelopen. We zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat we 8.474 euro hebben binnen gehaald!!! Hiermee kunnen wij gezinnen met zeer ernstig zieke kinderen ondersteunen.

Aan alle lopers: dank je wel en op naar volgend jaar !! En dat er dan weer met net zoveel enthousiasme en inzet samen wordt gelopen voor Stichting Bo Minnée.

En natuurlijk: Heel hartelijk dank Apollo Print voor de mooie shirts! En zeker ook Davo Bieren voor het eerste rondje en het beschikbaar stellen van jullie fantastische locatie!

En last but not least: Team McDonalds! Voor jullie fantastische inzet en de prachtige bijdrage van ook nog eens 500 Euro!!!

foto van Stichting Bo Minnee.foto van Stichting Bo Minnee.

foto van McDonald’s Apeldoorn – Deventer.