Stichting Bo Minnée probeert natuurlijk alle mogelijkheden aan te grijpen om de kas gevuld te houden om gezinnen met een ernstig ziek kind te kunnen blijven steunen.

Daarom doet Stichting Bo Minnée ook mee aan het initiatief “Spek de kas” bij Jumbo Hans Kok op de Flora in Deventer,

In samenwerking met nog 3 andere Jumbo vestigingen uit Deventer en Twello (Jumbo Boreel, Jumbo Eddie Dijkman en Jumbo Binnendijk) wordt er in totaal Euro 20.000 verdeeld onder lokale scholen, verenigingen en stichtingen.

Hoe werkt het?
Van woensdag 24 februari tot en met dinsdag 19 april krijgt elke Jumbo-klant bij iedere besteding van € 10,- aan boodschappen 1 waardebon met daarop een unieke streepjescode
Deze bon is 1 punt waard.
De klant scant deze bon bij de ‘Spek de kas van je club scanzuil’ en doneert via het touchscreen direct een punt aan de vereniging, school of stichting naar keuze.
Iedere bon kan eenmalig worden gescand.
Aan het einde van de actie wordt onze totaalbijdrage van Euro 20.000 naar verhouding verdeeld over alle gedoneerde punten en keren we deze bedragen aan de verenigingen, scholen en stichtingen uit.

In het kort gaat het er dus om zoveel mogelijk punten te verzamelen, om daarmee uiteindelijk de kas van de Stichting Bo Minnée zoveel mogelijk te vullen.

Als je wilt doneren bij de scanzuil voor Stichting Bo Minnée, kan dat alleen bij de Jumbo Hans Kok op het winkelcentrum Flora in Deventer.

Maar je kunt ook aan Stichting Bo Minnée doneren via het internet als je punten krijgt bij een andere Jumbo!
Kijk op bijgaande flyer hoe dat in zijn werk gaat en help ons aan zoveel mogelijk punten!

En als dat allemaal teveel gedoe is, geef de punten dan bij ons af of stop ze gerust in een enveloppe en stuur ze op naar Stichting Bo Minnée, dan zorgen we zelf dat de punten bij ons terecht komen. No problem!

Ook hier hopen we natuurlijk dat de actie weer een groot succes wordt met jullie hulp.
Dus…..als de brandweer boodschappen gaan doen bij de Jumbo en punten doneren aan Stichting Bo Minnée.

Niet alleen wij zijn jullie er dankbaar voor, maar ook al die gezinnen die we weer er mee kunnen helpen. Thanks!