Het aftellen is weer begonnen voor de IJsselloop 2019
Hrs
Min
Sec

Op zondag 14 april 2019 is de volgende editie van de jaarlijkse IJsselloop.

En het goede nieuws is dat Stichting Bo Minnée het goede doel van de IJsselloop is in 2019! Daar zijn we oprecht heel blij mee natuurlijk!

Daarnaast willen we, net als voorgaande edities, met een eigen team lopen waarvan de lopers zich laten sponsoren.

Vanuit Stichting Bo Minnée willen we je vragen of je namens ons mee wilt doen.
Waarom? Door het meelopen (en binnenhalen van sponsorgeld en/of doneren bij de inschrijving van de IJsselloop) steun je gezinnen met ernstig zieke en/of terminale kinderen uit Deventer e.o.

Zoals gezegd, dit jaar kun je de stichting op twee manieren financieel steunen:

1. Door je te laten sponsoren door familie, vrienden, bekenden en collega’s
  2. Door je in te schrijven bij de IJsselloop en daar op de website een extra donatie te doen tegelijk met de betaling van het inschrijfgeld

Hoe werkt het als je (gesponsord) meeloopt in het team?
Je meldt je zelf hier aan bij de IJsselloop en geeft dit vervolgens door aan Leonie Rotermundt via onderstaand mail adres.
Je krijgt van ons een shirt om te dragen tijdens de loop én een drankje na afloop (dan maken we ook de opbrengst bekend).

Wat vragen we van jou?
Minimaal 100 euro aan sponsorbijdrage (van familie, vrienden, werk, buren etc)

Doe je mee? Of ken je iemand in je omgeving die mee wil lopen: heel graag! En…ook de kleinsten onder ons kunnen deelnemen aan de IJsselloop; voor de kids zijn er speciale afstanden en hoe leuk is het om hen ook te laten lopen voor de stichting.

Meld je aan via leonierotermundt@yahoo.com en dan sturen we je aanvullende info.