Net als in 2016 heeft Stichting Bo Minnée zich weer aangemeld voor de Spek de Kas actie van Jumbo Supermarkten.

In februari gaat de Spek de Kas actie weer van start. Hierbij maken JUMBO Deventer, Twello en Colmschate wederom een vuist voor stichtingen, verenigingen en scholen.  ‘Kunt u ons sponsoren?’, luidt steeds vaker de vraag. Ons antwoord? Een volmondig ‘ja’! JUMBO Eddie Dijkman, Jumbo Boreel, Jumbo Binnendijk en Jumbo Hans Kok hebben besloten ook dit jaar een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via een speciale sponsoractie en geven gezamenlijk € 20.000,- weg.

Hoe werkt het:

In de periode van 8 februari tot en met 18 april 2017 ontvangt iedere klant van JUMBO Hans Kok bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 5.000,- naar rato over de deelnemende sportverenigingen en scholen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw leden en motiveer iedereen om bij JUMBO Hans Kok uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is!

Natuurlijk willen wij proberen om het resultaat van 2016 proberen te overtreffen en daar hebben we jullie steun voor nodig.

Bij deze dus vast de oproep om punten te doneren aan Stichting Bo Minnée!! We houden jullie op de hoogte van de vorderingen vanaf 8 februari!

jumbo

Jumbo Hans Kok

Flora 2

7422 LL Colmschate