Het is even geleden, maar daar is dan eindelijk weer even een update van het reilen en zeilen van de Stichting.

De afgelopen maanden was er best veel te doen; nadat we weer een succesvolle Bizaar hebben gehad in september, rolden we zo door in de verhuizing van Mikayla en familie waarbij het hele huis onder handen is genomen ( A big thanks to Team Jos !!)

Vervolgens stevenden we af op de wintermaanden waarbij we weer op een kerstmarkt bij de Oorsprong hebben gestaan, kerstbomen verkochten en ook weer een waanzinnig succesvolle oliebollen actie hebben gedaan.

Alles ten bate van Stichting Bo Minnée zodat we de gezinnen die we steunen ook kunnen blijven steunen, op welke manier dan ook.

En dat we daar ook bij geholpen worden door de service clubs “Lions” en “Ronde Tafel” dient ook zeker vermeld te worden. Deze clubs hebben Stichting Bo Minnée met gulle donaties ook weer een mooie steun in de rug gegeven.

Iedereen super bedankt voor alle inzet en steun aan Stichting Bo Minnée !!

foto van Stichting Bo Minnee.  foto van Stichting Bo Minnee.

foto van Stichting Bo Minnee. foto van Stichting Bo Minnee.